Stichting familycare Limburg

Activiteiten

Sinterklaasactie 2020

Het is ook dit jaar weer gelukt om voldoende sponsorgeld op te halen voor onze sinteractie. We hebben voor maar liefst 300 kinderen in de gemeenten Roermond en Beesel speelgoedbonnen kunnen regelen! De speelgoedbonnen zijn voor de kinderen waarvoor sinterklaas financieel niet haalbaar is. De actie is mede mogelijk gemaakt door Kinderfonds Midden-Limburg.

Zomeractie 2020

Ook in 2020 hebben we zo’n 300 kinderen in de gemeenten Roermond en Beesel een vakantiedagje in Kitskesberg kunnen bezorgen. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Kinderfonds Limburg.

Meer dan 300 kinderen een dagje naar Kitskesberg

Family Care Limburg heeft meer dan 200 kinderen in de gemeenten Roermond en Beesel een vakantiedagje in Kitskesberg bezorgd. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Kinderfonds Midden Limburg. De verspreiding in Roermond is gebeurd door de Rotary-club via de Ontbijtservice; in de gemeente Beesel hebben de gezinscoaches van de gemeente dit geregeld.

family care limburg Kitskesberg
Overhandiging van de kaartjes.
familycare limburg Kitskesberg

Paasactie 2019

We hebben in samenwerking met Plus Savelkoul Reuver 64 Paaspakketten geregeld voor gezinnen die een extraatje kunnen gebruiken. Via de Stichting Leergeld Beesel en de gezinscoaches van de gemeente ontvangen deze gezinnen een Paaspakket met chocolade eitjes, een paasbrood en nog veel meer lekkernijen.

Deze Paasactie is mede tot stand gekomen door sponsoring door Kinderfonds Midden-Limburg, de Heerezitting Remunj en Plus Savelkoul Reuver.

Op de foto van links naar rechts:

Peter Savelkoul (Plus), Gemmie Derksen (SFCL), Thijs Hendrix (Plus), Rian Janssen (SFCL), Geert Teeuwen (SFCL)

Family care limburg Paasactie 2019

Sinterklaas 2018

We hebben voor 80 kinderen cadeaubonnen kunnen regelen zodat ook voor hen Sinterklaas een feest wordt.

Met dank aan Kinderfonds Midden-Limburg en Intertoys Belfeld!

Cadeaubonnen van Intertoys Belfeld

Overhandiging van de cadeaubonnen.

Vl.n.r.: Rian Janssen (bestuurslid), Mandy IJzermans (gezinscoach), Bert Lenders (gezinscoach).

Zomeruitje voor 120 kinderen

In augustus 2017 heeft de eerste activiteit plaatsgevonden die mogelijk was dankzij de geldelijke steun van Stichting Family Care Limburg.

Deze activiteit betrof een uitstapje naar een pretpark en werd georganiseerd door enkele leden van de voormalige Stichting Wilskracht.